Trainingslocatie vlakbij Utrecht

Als u een geschikte plek zoekt voor trainingen of te overleggen hoeft u niet verder te zoeken. TrainINoffice Woerden biedt ruimtes met een capaciteit van 2 tot 200 deelnemers en alle faciliteiten die u nodig heeft om van uw training een succes te maken.

Weinig aanmeldingen gekregen? Daarom betaal je bij ons per persoon inclusief zaalhuur.

TrainINoffice is centraal in Nederland gelegen, binnen 3 minuten rijden van de A12. Ook zijn er 140 gratis parkeerplekken op eigen terrein aanwezig, dus er is altijd plek.

TrainINoffice beschikt over een flexlounge waar deelnemers en trainers kosteloos gebruik van kunnen maken.

Trainingsruimtes

MeetINoffice bestaat uit twee trainingslocaties in Woerden met in diversetrainingsruimtes. De ruimtes variëren in grootte van 2 tot 200 personen. Aangezien eten & drinken een belangrijk onderdeel van veel bijeenkomsten vormt, beschikken beide locaties over een sfeervol ingerichte restaurant. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van moderne audiovisuele middelen zoals beamers en flip-overs.

De trainingsruimtes op de Bleek zijn subtiel gedecoreerd met een thema die geïnspireerd zijn op lokale producten, historie en locaties. Bijvoorbeeld in de ruimte Touw komt de historie van touwfabriek G. van der Lee uit Oudewater subtiel naar voren. De trainingsruimtes op de Polanerbaan zijn tijdloos en modern ingericht en geschikt voor kleine groepen tot 20 personen.

Meer weten?

Heeft u interesse in het organiseren van uw training bij TrainINoffice?