TrainINoffice wilt u zo goed mogelijk helpen en met u mee denken. Daarom heeft TrainINoffice een upload service. Stuur uw presentatie tot 12 uur voor de training per mail en TrainINoffice zorgt ervoor dat het op de dag van de training allemaal gereed staat in de zaal op het scherm.

Begin zorgeloos en relaxed aan de training

Begin zorgeloos aan uw training, want TrainINoffice heeft een opstart service. De gastvrouw/heer vanTrainINoffice heet u graag welkom en begeleidt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee naar de zaal. TrainINoffice zorgt ervoor dat de zaal helemaal gereed is voor de training denk aan; opstelling strak, beamer gereed, ruimte goed op temperatuur. Zo kunt u relaxed beginnen aan de training.

Trainingen

Nog snel iets afmaken of even voorbereiden voor de training?

U kunt bij TrainINoffice gratis gebruik maken van de flexwerkplekken in de Flexlounge. Hier kunt u in alle rust werken met een snelle internetverbinding en stroom in het bureau. Dit geldt zowel voor de organisatie, trainer en cursisten.

U kunt ook uw presentatie voor de training tot 12 uur voor de training naar ons mailen en wij zorgen dat de dag van de training alles gereed staat voor u. Ook hebben wij speciaal voor de trainer een toolkit samengesteld. Zo heeft u altijd de benodigdheden bij de hand tijdens het geven van de training.

Gastvrijheid en behulpzaam

De medewerkers van TrainINoffice zijn professioneel en hebben een hospitality achtergrond zij staan klaar voor u met een glimlach. Ook bij eventuele technische problemen zullen de medewerkers vanTrainINoffice u zo goed mogelijk helpen.

Complimenten heb ik al gegeven. In het voortraject en op de dag zelf verliep alles prima. Ook heel goed dat er werd geëvalueerd.

Pensioenfederatie

Echt bijzonder zoveel extra mensen die ik bij de ontvangst kreeg te verwerken samen met jullie stagiaire! Gelukkig hebben jullie alles gladjes laten verlopen!

Steunpunt Rekenen en Taal