TrainINoffice heeft een eigen catering, de chefs bereiden de lunch met verse producten uit de lokale omgeving in het Groene Hart. Mochten er dieetwensen zijn of overige wensen, dan zijn de chefs flexibel daarin, dit kan op de dag zelf nog geregeld worden. De lunch wordt op beide locaties geserveerd in de sfeervolle horecaruimtes. Naast de sfeervolle horeca heeft TrainINoffice deze op locatie de Bleek nog uitgebreid met een prachtig dakterras, waar u uiteraard ook gebruik van kunt maken.

Naast de lunch hebben wij heerlijke koffie van vers gemalen bonen, thee en smaakwater met bijvoorbeeld limoen, sinaasappel of munt.

Over EET

In EET worden uw gasten ontvangen voor een congres, vergadering of training. De ruimte is zittend geschikt voor 125 personen, bij een deels staande lunch heeft de ruimte een capaciteit tot 225 personen.

De ruimte is uniek omdat het op de vierde verdieping gelegen is en 360° graden voorzien is van glas. Het is het hoogste gebouw van de omgeving, dus heeft u vanuit EET een prachtig uitzicht over de regio waaronder het historische centrum van Woerden. Bij mooi weer kunt u vanaf het grote dakterras genieten van dit uitzicht.

Echt bijzonder zoveel extra mensen die ik bij de ontvangst kreeg te verwerken samen met jullie stagiaire! Gelukkig hebben jullie alles gladjes laten verlopen!

Steunpunt Rekenen en Taal

Complimenten heb ik al gegeven. In het voortraject en op de dag zelf verliep alles prima. Ook heel goed dat er werd geëvalueerd.

Pensioenfederatie